payoff
Naam event

5 juni 2018, Lustrumevent M&A aan de Maas

Dinsdag 5 juni vieren wij ons 5-jarig jubileum. Wij gaan deze dag, van 17.00 tot 21.00 uur varen met het luxe cruiseschip 'Grace Kelly'; opstapplaats Leuvehaven, Rotterdam. Tijdens de vaartocht over de wateren van Rotterdam zal gastspreker Sander Schimmelpenninck ons verrassen met zijn inspirerende verhaal.

De vaartocht wordt opgeluisterd met heerlijke muziek verzorgd door top DJ Mia More en Marc Woods verrast ons met zijn table magic trucs. Verder is volop gelegenheid tot netwerken en gezellig bijpraten met vakgenoten. Dit alles onder het mom van culinaire traktaties en drankjes.

De toegangsprijs bedraagt € 50,- p.p., waarvan een deel naar het goede doel Rotterdam Sportsupport gaat. Ook worden tijdens de vaartocht loten verkocht waarmee schitterende prijzen zijn te winnen. Het bedrag van de loterij komt ook ten goede aan Rotterdam Sportsupport.

Leden krijgen voorrang bij aanmelding. Uiteraard kunt u ook introducees meenemen. Na aanmelding ontvangt u een factuur voor betaling. Indien het bedrag voor 5 juni nog niet is betaald, kunt u ter plekke afrekenen via de aanwezige pinautomaat.

U kunt zich hier aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst.

Na aanmelding ontvangt u per mail een definitieve bevestiging met factuur.